Meer resultaten voor het medium

het medium

Medium Wikipedia.
Medium taalkunde, werkwoordvorm in onder andere het Latijn en Grieks: tussenvorm tussen bedrijvend en lijdend zie verder bij terminologie rond actief/passief.; Medium tijdschrift, een tijdschrift voor communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.; Medium televisieserie, een televisieserie met Patricia Arquette in de hoofdrol.
glasdiscount.nl
Het medium Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
samenstelling van het medium en CO2-concentratie, indien van toepassing.; composition du milieu et, le cas échéant, concentration de CO2., et, le cas échéant, concentration de CO2., De pH van het medium wordt verkregen bij evenwicht tussen het carbonaatsysteem van het medium en de partiële druk van CO2 in de lucht.
kredieten
Die of dat medium Welklidwoord.nl.
Ook mogelijk het medium of dit medium. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
seo copywriting
De of het medium? Welk lidwoord.
Deutsch: Medium Bekijk of het der of die Medium is. Français: le milieu Bekijk of het Le o La le milieu is. Jou of jouw: jouw medium. Wat rijmt er op medium. Elk of elke: Elk medium. Aanwijzend voornaamwoord: Dat medium.
medium
medium de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
24 een medium met genezende gaven. 25 grammaticale werkwoordsvorm naast actief lijdende vorm en passief bedrijvende vorm, zoals voorkomt in het Oudgrieks en Latijn, die uitdrukt dat het werkwoord op een bijzonder manier betrekking heeft op het subject het onderwerp; betrokken vorm; middel.
Het medium en de niet zo fijne boodschap De Standaard.
Het medium en de niet zo fijne boodschap. 23/07/2014 om 0300: door Rachida Aziz. Gaza, 22 juli. Bij Israëlische luchtaanvallen kwamen zeven mensen om, onder wie vijf van dezelfde familie. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Facebook is een geweldig medium, vindt Rachida Aziz.
medium Vertaling Nederlands-Frans.
Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor medium.
Wat doet een medium? Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Dit kunnen elementen, hogere of lagere geesten of zelfs de mensen zelf zijn. In het laatste geval straalt iemand die een medium bezoekt zijn of haar gedachten en emoties zo sterk uit dat het medium in staat is ze op te pikken.

Contacteer ons

++ betrouwbare medium ++
++ goed medium ++
++ medium miranda ++
++ beste medium van nederland ++
++ paranormaal medium ++
++ betrouwbaar medium bellen ++
++ medium overledenen ++
++ beste medium in nederland ++
++ het medium ++
++ tb medium ++
++ medium heerlen ++